Sunday, October 20, 2019

Metsakuu toimetused esimeses klassis












Gaia koolis on kuudel lisaks tavapärasele ka teemanimetused. Oktoobrikuu on metsakuu. Selle raames oli esimese klassi õpilastel päris palju huvitavat toimetamist. Õpetaja Pille jagab meile oma kogemusi:

"Oktoobrikuu metsa ja puu teema raames valmis igal 1. klassi õpilasel oma puuraamat. Raamatusse koguti meie metsades ja parkides enim tuntud 5 - 10 erineva puuliigi lehed. Valmis puuraamatuid saime kasutada puuliikide õppimiseks. Selgeks sai ka see, et millised viljad nende puude küljes kasvavad. Näiteks oli  paljudele üllatuseks, et ka lehtpuul võivad kasvada käbid (lepakäbid).








Oktoobris käisime 1. klassiga matkamas Glehni pargis, imetlesime muinasjutulist Glehni lossi, palmimaja varemeid ja kivikujusid imekaunis kuldses sügismetsas.Pidasime pikniku, matkasime Nõmme Rõõmuallika juurde ning pärast seda vaatasime üle ka  tähetorni.








Rääkisime veel loomadest, kes valmistuvad talveunne jääma. Meisterdasime unise, magava mao



Metsateema lõpetuseks valmistasime ilusa värvilise lehesaju 



Esimese klassi õpilastel on oma õpetaja Pillega ikka väga äge koos õppida. Jääme ootama järgmisi huvitavaid ettevõtmisi. Päris mitu kuud on veel laste tegemisi ootamas.

No comments:

Post a Comment