Sunday, April 14, 2019





Gaia kooli õpilastel on väga vedanud, et nende juures toimetab puude ja igasugu masinatega just Taisto. Taistol kohe on seda nuppu, et lastega koos kõiksugu põnevaid puidust asju välja võluda.
Seekord olid tehnoloogiatunnid üsna mänguhõngulised.
Valmisid tuttavad ja pisut veidramad tööd.



Kabe tunnevad kõik kindlasti ära ning tegelikult ei ole ju mingit vajadust poest plastmassist jullasid ostma minna. Mängu valmistasid Sander ja Rein. 


Selle mängu puhul tuli kohe meelde lapsepõlvest tuttav kuulimäng, aga väikeste lisandustega on valminud sootuks teine mängulaud, hoopis teiste reeglitega. Ja kuulide löömiseks on piljardikepp. Mängu valmistasid Saskia, Tereesa ja Ats. Mängule on välja mõeldud uhke nimi - Aerobille! 



Kes oleks arvanud, et ksülofoni ka sellisena valmistada saab. Kõla on igatahes suurepärane ning peab meistrite käest järele pärima - kuidas erinev kõla tekib, kas on vahet, mis puuga tegu, või piisab ainult paksuse ja pikkusega mängimisest. NB! Meister ütles, et iga puu annab erineva kõla ning heli sõltub ka sellest, kas puu on kuiv või märg. Pildil olev ksülofon on valmistatud üleni haavapuust. 



Jääme põnevusega ootama järgmisi huvitavaid mänge ja muusikariistu.

No comments:

Post a Comment